MALATYA / YAZIHAN - Tecirli Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu birlikte yaşadık.Öğrencilerimle birlikte çoşkuyla kutladık.

Şbt

Okulumuz öğrencileri okulumuzda Anlat Bakalım etkinliği gerçekleştirdiler.Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

2023 – 2024 Eğitim Öğretim yılı 1. dönemin sona ermesiyle birlikte ortaokul öğrencilerimiz karnelerini aldılar.Öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuzda yapmış olduğumuz Zeka Oyunları Turnuvasını tamamladık.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

İlçemizde yapılacak olan turnuvada okulumuzu temsi edecek olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında okulumuzda öğretmenlerimiz tarafında öğrencilerimize masal dinletisi etkinliği yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Bağımlılıkla mücadele kapsamında Teknoloji bağımlılığı ile ilgili öğrencilerimize sunum yapıldı.

Ock

08-14 Ocak 2023 tarihleri arasında enerji verimliliği ve enerji kaynaklarının korunması haftası

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir

Kas

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde saygıyla anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılına ulaşmanın gururuyla, geleceği aydınlatmak için birlikte ilerliyoruz.

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlu Olsun